Glat føre skyld i flere uheld

12. februar 2013 12:02 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Glat føre skyld i flere uheld
Billede mangler

Politiet i Midt- og Vestsjælland har tirsdag formiddag været kaldt ud til flere trafikuheld i det glatte føre, som nattens og morgenens snefald har medført.

 

Midt- og Vestsjællands Politi fik meldingen om det første uheld klokken 9.28, det næste klokken 10.06 og det sidste klokken 10.30. Uheldene har alle fundet sted på Sydmotorvejen ved Køge.

I det første uheld blev en lastbilchauffør slynget ud af forruden, da han ramte autoværnet. Han blev fløjet med helikopter til hospitalet. På det tidspunkt var han dog ved bevidsthed, og politiet mener ikke, at han er kommet alvorligt til skade. Lastbilen holder nu i nødsporet.

Omkring klokken 10 var der så en bil, som rullede rundt og endte på en mark, og klokken 10.30 kørte en bilist ind i autoværnet næsten samme sted.

»Det er ikke så tit, at vi har tre færdselsuheld lige oven i hinanden. Det kan være, at nogle bilister er blevet overraskede over det glatte føre,« siger kommunikationsmedarbejder Simon Schwaner.

»Vi opfordrer folk til at køre forsigtigt, når der ligger så meget sne. Man skal sørge for at afpasse hastigheden efter vejret og holde god afstand til dem, der kører foran, så man kan nå at reagere i tide. Og så skal man have de rigtige dæk på.«

BNB

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu