ANNONCE

Glemmer du disse? Her skal du gøre rent

27. november 2020 11:30 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Bordplader, rustfrit stål og skærebrætter er blot nogle af de ting, som alt for få får gjort ordentlig rent.

Du har sikkert flirtet med tanken om at have et køkken, der står snorlige som var det taget ud af et boligmagasin. For mange bliver det ved drømmen, mens andre ender med at købe et af de helt fancy et af slagsen.

Mange forelsker sig i tanken om køkkenet, som der hvor der skal bruges mange penge. Og det er da også nærliggende, da man som familie bruger mange timer her med alt fra madlavning til hyggeligt samvær. Derfor er det også vigtigt at holde køkkenet rent.

I en tid hvor samtalekøkkener, køkkenøer, højglans og andet hitter, så er køkkenet også blevet et samlingsrum for rigtig mange familier – også når der er gæster. Derfor bliver der ofte også brugt rigtig meget energi på at få køkkenet rent.

Det anerkendte magasin Good Housekeeping har kigget nærmere på, hvordan du får køkkenet til at skinne og fremstå spritnyt, selvom det har nogle år på bagen. Og det er faktisk meget mere lige til end man lige går og tror.

I galleriet øverst har vi samlet en række af de bedste tips til at få skinnende overflader.

Flere klamme steder i hjemmet

Det er dog langt fra kun i køkkenet, at der kan være oversete steder, som aldrig eller sjældent er blevet gjort rent.

I en travl hverdag er der således mange gemte og glemte steder i hjemmet, som også kan blive fyldt med bakterier over tid.

I denne artikel kan du se, hvilke steder du skal være særligt opmærksom på.

Disse ting har du sikkert aldrig gjort rent

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu