Go’ daw og tillykke: Landskendt rigmand runder skarpt hjørne

6. august 2018 08:54 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk

Grundlægger og ejer af JYSK-koncernen, Lars Larsen, fylder 70 år mandag.

”Go’daw, jeg hedder Lars Larsen. Jeg har et godt tilbud til dig.”

For den replik kender de fleste danskere nok grundlægger og ejer af JYSK-koncernen, Lars Larsen.

I dag, mandag, runder den ærkejyske købmand og iværksætter 70 år.

Selvom fødselaren for længst har nået pensionsalderen, får det ham dog ikke til at sætte tempoet ned, fortæller han i en pressemeddelelse fra JYSK.

– Man kommer ingen vegne ved at hvile på laurbærrene, så jeg foretrækker altid at se fremad og sætte nye, ambitiøse mål. Da vi rundede 2.500 JYSK-butikker, satte jeg et nyt mål om at fordoble det tal. Hvis vi skal klare os i konkurrencen om kunderne, kræver det, at vi bliver ved med at vokse, så endnu flere får adgang til vores gode tilbud, siger Lars Larsen.

Golf på dagen

Ud over ejerskabet i JYSK har Lars Larsen over en årrække investeret i en række andre virksomheder, der spænder vidt fra detailhandel og restauration til golfudstyr og ejendomme.

– Jeg har i de senere år opkøbt en række spændende virksomheder, som nu for alvor er begyndt at give overskud. Jeg synes, det er spændende og givende hele tiden at være med til at udvikle noget nyt, så det har jeg tænkt mig at fortsætte med, siger Lars Larsen.

På trods af travlhed med sine mange virksomheder og projekter, er Lars Larsen også en passioneret golfspiller.

Ifølge en pressemeddelelse fra JYSK vil Lars Larsen da også muligvis bruge noget af sin 70-års fødselsdag på golfbanen. Ellers fejres fødselsdagen under private forhold.

 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu