ANNONCE

Sådan regner du slankekuren ud efter julen

30. december 2018 06:02 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Hvis du føler, at sidebenene har taget sig bedre ud, så er du nok ikke alene. Mange danskere går nemlig på kur efter jul.

Vi nærmer os årsskiftet, og med det kan følge den dårlige samvittighed over, at december viste sig at være en måned, hvor man spiste virkelig meget lækker, fed mad og rigtig, rigtig meget slik. Med et nytår følger jo den perfekte anledning for et forsæt, eksempelvis at følge en god slankekur, men den slags kan virke uoverskueligt, særligt hvis man kaster sig ud i et uoverskueligt projekt, der ingen ende synes at have.

Newsbreak.dk har derfor samlet fem konkrete råd til en god slankekur, der som sådan slet ikke er en kur. Det er nærmere bestemt fem gode råd til en sundere livsstil. De fem råd byder ikke på mirakler, men de byder på håndgribelige ting, man kan tage fat på.

En god slankekur er nemlig ikke særligt god, hvis man ikke kan leve efter den. Det nytter ikke noget at sætte sig mål, man ikke kan overholde, og det kan være svært at sætte sig ind i, hvordan man faktisk får et sundere liv, når nu nettet bugner med alverdens gode råd og “perfekte” slankekure.

Fælles for de fem råd er, at de er målrettet et sundt liv, hvor man på den ene side måske skal give afkald på en masse mad og vaner, man har levet med i årevis, men hvor man på den anden side får et sundere alternativ, der i sidste ende skal give en de værktøjer, man har brug for at komme til at levere sundere fremover.

En god slankekur er en livsstil

Det første skridt bør være at regne ud, hvor mange kalorier du faktisk har brug for i din dagligdag. Herefter kan du begynde at undersøge, hvor mange kalorier du så skal forbrænde for at tabe dig. Det er dog vigtigt at nævne, at du ikke nødvendigvis behøver at tælle kalorier som en del af en god slankekur, hvis du vel at mærke er ærlig over for dig selv og eksempelvis følger de generelle råd, du kan læse om i galleriet til denne artikel.

For at regne dit kaloriebehov ud, kan du læse mere hos Motion-Online.

Andre kilder til denne artikel:
Dr.dk –WebMD-Dr.dk-Sundhedsstyrelsen-Dr.dk

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu