ANNONCE

Gør du dette? Så kan du undgå frygtet sygdom

30. august 2020 06:09 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Vil du gerne leve længere og undgå kræft, hjerteproblemer, demens og alzheimers? Så bør du begynde at drikke te.

Du har måske prøvet at have en svag kradsen i halsen og føle dig små syg, hvor det eneste logiske valg har været at få noget varmt at drikke. For mange er te dog ikke kunne et middel, der hjælper, når man er syg – faktisk er der mange, som nyder det dagligt i stedet for for eksempel kaffe.

Og er man en af de danskere, der nyder alskens slags te, så er du måske faktisk sundere end gennemsnittet.

Ny forskning viser nemlig, at de folk, der drikker meget te kan være sundere end folk der ikke gør. Det er nemlig blevet påvist, at grøn te er rig på antioxidanter, der blandt andet forbedrer hjernefunktionen, øget fedt tabet, beskytter mod kræft og sænker risikoen for hjertesygdomme. Det skriver Healthline.

I galleriet øverst kan du se ti grunde til, at du skal drikke mere grøn te.

Flere gode varianter

Britiske Daily Mail har tidligere skrevet om, hvordan én enkelt kop sort te om dagen kan være med til at mindske risikoen for at blive ramt af demens. Det er forskere hos Rush University i Chicago, der har undersøgt 900 ældre mennesker i op til 12 år, der står bag forskningen.

Og her stod det altså klart, at drikker man en kom sort te om dagen, så er man halvt så sandsynlig til at udvikle Alzheimers som en, der ikke drikker teen. Der findes en række produkter, der har samme effekt som teen såsom oliven olie, pærer, appelsiner og broccoli.

Det store studie af effekten af te er dog et studie, der stadig udvikles på, oplyser Dr. Thomas Holland til Daily Mail, som er leder af forskningen.

– Der er brug for mere forskning til at bekræfte resultaterne, men det er lovende fund, lyder det fra Thomas Holland, der fortsætter:

– At spise mere frugt og grønt samt at drikke te er en relativ billig og nem måde at hjælpe med at holde Alzheimers demens væk.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu