Go’morgen Danmark siger farvel

22. juli 2019 11:18 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Det er slut med at sende Go' morgen og Go' aften Danmark fra Hovedbanegården. Det afslører TV 2.

I mange år har seerne været vant til at se TV 2-programmerne Go’ morgen Danmark og Go’ aften Danmark med mylderet af mennesker på Hovedbanegården i København i baggrunden. Det er slut.

For TV 2 bekræfter, at de har opsagt lejemålet på det ikoniske studie i den ene ende af Københavns Hovedbanegård.

Det skriver Ekstra Bladet.

Farvel til hovedbanegården

Særligt har placeringen af programmerne Go’ morgen Danmark og Go’ aften Danmark på Banegården også haft indflydelse på indholdet af de to programmer. Et fast indslag i aftenversionen af programmet er de mange kommentarer fra rejsende på rulletrapperne på Københavns Hovedbanegård.

Men det er slut, for TV 2 har afviklet studiet.

– Det er rigtigt, at vi har afviklet studiet på Hovedbanegården og opsagt lejemålet. Det har vi, fordi vi har fået en hel unik mulighed for at sende fra glashuset i Tivoli, hvor vi kan følge årstidernes skiften gennem glasfacaderne og også fysisk bevæge os både ude og inde i og omkring glashuset. Det vil vi gerne kunne meget mere i programmerne’, skriver redaktør for programmerne Henriette Ladegaard-Pedersen i en mail til Ekstra Bladet.

Tivoli året rundt

TV 2 oplyser dermed, at programmerne skal sendes fra Tivoli året rundt. Normalt har seerne været vant til, at studiet i Glashuset i Tivoli kun er blevet brugt om sommeren.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Henriette Ladegaard-Pedersen ser tilbage på tiden i studiet på Hovedbanegården som god, men hun fortæller også, at de ser frem til at give seerne en anden oplevelse med programmerne, der nu skal sendes fra Tivoli.

TV 2 har gjort brug af studiet på Hovedbanegården siden 2002.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu