Grænsehandel hjemme fra din sofa

2. november 2012 12:51 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Grænsehandel hjemme fra din sofa
Billede mangler

Grænsehandel kan også foretages fra internettet, som med den populære rom Ron Zapaca.
 
Den danske grænsehandel i Tyskland er eksploderet i de seneste år med op mod 25 procent og har nu passeret 12 mia. kroner om året.
 
Ifølge Dansk Erhverv skyldes stigningen især de høje danske afgifter på fedt, sukker, alkohol og tobak, hvilket gør det til en attraktiv mulighed at sætte sig i bilen og køre sydpå for at købe stort ind af alt det usunde.
 
Samtidig koster grænsehandlen samfundet masser af penge, i det millioner af danskere hvert år kører lange ture i tungt lastede biler, som ellers ville være unødvendige. Et hurtigt overslag viser, at danskerne bruger over 100 millioner liter benzin og udleder over 200 millioner kilo co2 hvert eneste år – kun på grund af grænsehandlen.
 
– I virkeligheden kan meget af forureningen og tidsspildet undgås, siger Rasmus Busk, der driver hjemmesiden www.zacapa.dk, som er en fanside for kultrommen Ron Zapaca .
 
– Vi forventer, at grænsehandlen fremover rykker mere og mere ind på nettet, og det er både nemmere, billige og meget mere miljøvenligt for samfundet, siger Rasmus Busk. 
 
Det er både nemt og fuldt lovligt at købe sin favoritspiritus til markant lavere priser fra hjemmesider i andre EU-lande – herunder Tyskland – og få den sendt til Danmark som med alle andre internetkøb .
 
På hjemmesiden www.zacapa.dk kan man købe rommen fra en tysk forhandler til omkring 25 procent under markedspris. Og det vel at mærke uden den lange køretur.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu