Swansea-exit: Graham undlader at takke Laudrup

2. februar 2013 12:33 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Swansea-exit: Graham undlader at takke Laudrup

Michael Laudrup skilte sig i vinterens transfervindue af med reserveangriberen Danny Graham, der ikke var tilfreds med den sparsomme spilletid i Swansea.

 

Graham blev ellers mere og mere en supersub for Michael Laudrup, men det var ikke nok for den 27-årige engelske angriber at stå i skyggen af Michu, og derfor blev han solgt til Sunderland for omkring 50 millioner kroner.

Nu ser han tilbage på sin tid i Swansea, som han har spillet i siden 2011 og fik scoret 15 mål for i 54 kampe, og det er ikke overraskende uden at sende en tak til Michael Laudrup.

– Jeg har nydt min tid i Swansea, men i fodbold kommer alle videre på et tidspunkt, siger han i et interview med klubbens hjemmeside.

Danny Graham har scoret tre mål i denne sæsons Premier League – og dermed været medvirkende til klubbens flotte ottendeplads i rækken.

– Jeg ville selvfølgelig gerne have haft mere spilletid i denne sæson, men sådan er det. Jeg tror på, at jeg har spillet en rolle for Swanseas succes i Premier League – især i sidste sæson. Jeg kan kun tale positivt om klubben – specielt supporterne og spillerne. De har været fantastiske og gjort min tid her meget speciel, fortsætter Danny Graham.

Trods rygter om en erstatning for Danny Graham lykkedes det ikke for Michael Laudrup at hente en ny angriber.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu