Gratis drikkedunke en succes

21. oktober 2017 20:04 | Af: Elo Christoffersen, ec@newsbreak.dk

Foreningen Hospitalsklovne Trekantsområdet har i den grad fået succes med sit nye tiltag med at udlevere gratis drikkedunke til alle indlagte børn på børneafdelingen på Sygehus Lillebælt Kolding.

Gratis drikkedunke en succes
Sygeplejerske Charlotte Vinkler Eriksen tog med glæde imod de 150 drikkedunke, som nu skal have sat labels på, da formanden for Hospitalsklovne Trekantsområdet, Geert Madsen, kom forbi børneafdelingen med ny forsyning. Pressefoto.

I første omgang afleverede foreningen 100 drikkedunke til børneafdelingen, men de var udleveret efter ganske få uger.

Derfor har afdelingen nu fået yderligere 150, og foreningen står klar med flere, når der antagelig inden længe bliver brug for en ny forsyning.

– Selv om det koster os 15 kr. at give en drikkedunk væk, gør vi det gerne. Vi ved fra sygeplejerskene på afdelingen, at drikkedunkene er meget populære, og det ikke mindst fordi der er billeder af hospitalsklovnene på dem. For mange indlagte børn bliver drikkedunken derfor er kært minde om mødet med en af hospitalsklovnene, siger formand for Hospitalsklovne Trekantsområdet, Geert Madsen.

– Vi regner med at kunne udlevere gratis drikkedunke i hvert fald resten af året. Hvis økonomien er til det, kan det også være, at vi fortsætter med tiltaget ind i 2018, for vi har ikke den store lyst til at stoppe succesen.
I løbet af et år kommer der omkring 9.000 børn forbi børneafdelingen, og selv om vi ikke har drikkedunke til alle, vil vi gerne glæde så mange som muligt.

På drikkedunkene er der ikke kun fotos af hospitalsklovnene.

Der er også en henvisning til, at det er muligt at støtte foreningens arbejde via MobilePay.

Det kan ske på nummeret 34 624.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu