ANNONCE

Gravid dræbt af knivstik: Var 22 uger henne

12. august 2020 18:20 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk og Ritzau Info

En 31-årig kvinde blev mandag fundet dræbt i lejlighed i Kolding. Mistænkt er nu i stand til at møde i retten.

Gravid dræbt af knivstik: Var 22 uger henne
En 31-årig kvinde blev natten til mandag fundet død tæt på sin bopæl i en lejlighed i Kolding. En jævnaldrende mand er sigtet for drabet. Efterfølgende blev mandens hjem i et parcelhuskvarter ransaget. (Arkivfoto) Foto: Søren Gylling/Scanpix

En 31-årig mand, der mandag blev anholdt for at have dræbt en jævnaldrende kvinde i en lejlighed i Kolding, stilles onsdag for en dommer i et grundlovsforhør i den sydjyske by.

Mandag morgen var Sydøstjyllands Politi til stede på både Knud Hansens Vej og Ingridsvej i Kolding.

I en lejlighed blev 31-årig kvinde fundet død. Hun skal være dræbt af flere knivstik.

I en pressemeddelelse fra politikredsen lød det, at dødsfaldet betragtes som et drab.

– Tekniske efterforskere, hundeførere og en retsmediciner er fortsat i gang med at foretage yderligere undersøgelser på og omkring findestedet, sagde politiinspektør Jesper Bøjgaard fra Sydøstjyllands Politi mandag – uden dog at komme nærmere ind på, hvor det egentlig er.

En 31-årig mand blev anholdt i sagen, og han blev fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Kolding – sigtet for drab.

Det blev han in absentia (uden selv at være til stede, red). Han blev varetægtsfængslet i fire uger.

Ifølge flere medier skyldtes det, at han netop havde gennemgået en operation.

Men lægeligt personale har altså vurderet, at manden onsdag var i stand til at møde op til et nyt grundlovsforhør i Retten i Kolding.

Ifølge Ekstra Bladet, der var til stede i retten, nægter manden sig skyldig i drab. Dog erkendte han at have forvoldt offerets død.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger var de to kærester, og de boede indtil for nylig sammen i lejligheden, hvor drabet menes at være begået.

Avisen skriver, at det er kommet frem under grundlovsforhøret, at offeret ventede et barn, da hun blev slået ihjel. Hun var 22 uger henne i graviditeten.

Forud for retsmødet meddelte anklager Tobias Engby, der møder for anklagemyndigheden i grundlovsforhøret, at han ville begære lukkede døre.

Dommeren efterkom ønsket, hvorfor det ikke bliver muligt for offentligheden at høre, hvad den mistænkte eventuelt forklarer.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu