Gravid mand blev banket af konen

26. april 2012 19:13 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Gravid mand blev banket af konen
Billede mangler

Den transseksuelle Thomas Beatie og hans kone gennem ni år gik fra hinanden i sidste uge, og nu er det kommet frem hvorfor. Mandekvinden hævder nemlig nu, at han fik tæsk af sin kone.
TMZ er kommet i besiddelse af retsdokumenter fra skilsmissen, og her fremgår det, at Beatie har beskyldt sin ex-kone for at være voldelig alkoholiker. Blandt andet skulle hun have ramt ham i skridtet i et ophedet skænderi.
Domstolen har taget Beaties beskydninger seriøst. Tidligere på måneden fik den ti år ældre fraseparerede kone Nancy udstedt et tilhold, som forhindrer hende i at nærme sig exmanden og deres tre børn på to, tre og fire år udover de tre ugentlige besøg under tilsyn.
Men nu svarer hustruen igen på beskydningerne. Ifølge hende er det Thomas Beatie, der har været fysisk og psykisk voldelig over for hende.
Det særprægede par kom i spotlyset i 2008, da Thomas Beatie vakte opsigt som gravid mand med skægvækst og stor mave. Han er oprindeligt født som kvinde, og da han senere sprang ud som mand, beholdt han sine kvindelige kønsorganer. Derfor kunne det lade sig gøre for ham at føde på naturlig vis.
Kilde: TMZ.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu