Grindheim: Håbløst i FCK

13. februar 2013 13:07 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Grindheim: Håbløst i FCK
Billede mangler

– Det så ganske håbløst ud i København, så for mig var denne aftale virkelig god. Jeg føler stadig, jeg har noget at bidrage med, og jeg kommer her for at spille. Så må vi se, hvad der sker om fem måneder, siger Christian Grindheim ifølge Aftenposten.

Om Grindheim, der kom til FCK i sommeren 2011, vender tilbage til de danske vicemestre, når lejeopholdet i Vålerenga udløber, er endnu uvist.

– Jeg ved ikke, hvad FCK tænker, de sidder jo på min kontrakt, så det er vel lidt tidligt at sige noget om endnu. Men de ville leje mig ud, og jeg kommer til at spille nu. Det er alfa og omega, siger han.

Grindheim spillede i Vålerenga fra 2005-2008, så han kommer til en klub, som han har et indgående kendskab til.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu