Grindheim tæt på norske bejlere

3. februar 2013 14:34 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Grindheim tæt på norske bejlere
Billede mangler

En enkeltbillet med Oslo-båden. Det er efter alt at dømme, hvad der venter FC Københavns midtbanespiller Christian Grindheim.

’Løverne’ arbejder på at skibe nordmanden afsted, og kursen peger nordpå mod hjemlandet.

Grindheim er aldrig blevet den succes, københavnerne havde regnet med, da de for halvandet år siden spenderede i omegnen af seks millioner kroner på den tidligere Heerenveen-spiller.

Nordmanden sidder på et yderligt mandat i FCK-truppen, og efter Daniel Jensens ankomst er han på det nærmeste blevet overflødiggjort.

Grindheim har tabt voldsomt i værdi siden ankomsten til København, men alligevel arbejder FCK nu på at få nogle få af de mange transferkroner, de i sin tid gav for ham, tilbage i klubkassen.

Nordmanden skal sælges og hellere før end siden.

Heldigvis for FCK står køberne klar. Ifølge BTs oplysninger forsøger både Haugesund og Vålerenga at hente Grindheim til Norge, hvor transfervinduet står åbent et par måneder endnu. Grindheim har tidligere spillet i begge klubber, og nu peger pilen altså ’hjem’ for den 29-årige midtbanemand.

Er det korrekt, at I har talt med FC København om muligheden for at hente Grindheim?

– Hvad vi har talt om og ikke talt om, er der ingen grund til at tale om, så det har jeg ingen kommentarer til, siger sportschef i Vålerenga, Stig Ove Sandnes, til BT.

Er Grindheim en spiller, I kunne være interesserede i?

– Vi fik ny træner den 1. januar (Kjetil Rekdal, red.), og vi har diskuteret en del navne med ham. Christian Grindheim er en spiller, han kender godt, og som før har spillet godt under hans ledelse (også i Vålerenga fra 2005 til 2006, red.). Det er en god spiller, som altid yder 100 procent, og som vi ved, hvad står for, fortsætter Sandnes.

Også Haugesunds sportschef beretter om interesse for den norske landsholdsspiller, der stammer fra byen ved vestkysten.

– Christian er en spændende spiller, og han er her fra Haugesund. Vi har ikke kontaktet FC København endnu, og jeg tror, vi kan få svært ved at matche hans løn. Men kommer der signaler på, at det kan løses, er vi klar på at snakke om en overgang, siger Asbjørn Helgeland, der på trods af, at Grindheim har halvandet år tilbage af sin kontrakt, håber at hente FCKeren på en fri transfer.

Helgelands ønske går dog næppe i opfyldelse. Reserve eller ej. FC København kører næppe Grindheim til Oslo-båden uden at få noget til gengæld.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu