ANNONCE

Stort gennembrud i drabssag

4. august 2020 10:22 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Den 25-årige aarhusianske rapper blev dræbt ved travbanen syd for Aarhus.

Stort gennembrud i drabssag
En ung mand blev onsdag 22. juli dræbt af skud. Det var rapperen Shmur. Foto: Øxenholt Foto

Østjyllands Politi afslører tirsdag formiddag, at der er sket et gennembrud i efterforskningen af sagen om det brutale drab på en 25-årig aarhusiansk rapper, der blev skudt ned ved Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus om aftenen 22. juli.

Klokken 10.30 er der grundlovsforhør ved Retten i Aarhus. Her fremstilles to mænd på henholdsvis 41 og 44 år. De er dog ikke sigtet for drabet på den 25-årige Abukar Hassan Ali – kendt under rapper-navnet Shmur – men alene for medvirken til narkotikahandel.

– Vores efterforskning har vist, at drabet ved travbanen har forbindelse til en større narkotikahandel mellem to persongrupper. Vi fortsætter vores intensive efterforskning af sagen, og vi forventer yderligere anholdelser i sagen i takt med at efterforskningen skrider frem, siger politiinspektør Michael Kjeldgaard i en pressemeddelelse.

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre ved grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker af hensyn til den videre efterforskning ikke at oplyse yderligere om sagen på nuværende tidspunkt.

Den 25-årige aarhusianer med somaliske rødder blev af forbipasserende fundet hårdt kvæstet på væddeløbsbanens område, og på trods af redningsindsats fra politi og redningspersonale døde manden af sine skudsår i ambulancen.

– Det er med stor sorg, at vi kan bekræfte, at SHMUR, artist, kunstner og pladeselskabsmedejer af Selfmade Records er afgået ved døden, skrev manager Prasad Balakumar i en pressemeddelelse kort efter drabet.

Ingen er sigtet for drabet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu