Guardiola får vildt budget i Bayern

21. januar 2013 15:43 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Guardiola får vildt budget i Bayern
Efb sælger landsholdsspiller til udenlandsk klub. Foto: Colourbox.

Den tyske storklub er ude efter de største stjerner, og de koster som bekendt penge

 

Efter 18 runder har sydtyskerne blot tabt en enkelt kamp og fører med ni point ned til Leverkusen på andenpladsen og hele 12 point ned til de sidste to sæsoners mestre fra Dortmund.

Beckenbauer og resten af ledelsen i Bayern har dog større ambitioner og ønsker at bringe klubben helt til tops i Champions League, hvor man har tabt to finaler i de seneste tre år. Her ser man ansættelsen af Pep Guardiola som et stort skridt i den retning.

Men Guardiola alene kan ikke gøre forskellen, og El Economista mener at vide, at den spanske træner vil få ikke færre end to milliarder kroner (278 mio. euro) til at tilføje spillere til den i forvejen stjernespækkede trup.

Ifølge den spanske avis skulle den brasilianske stjerne Neymar være øverst på klubbens ønskeliste, der også tæller navne som Mario Götze, Edinson Cavani, Edin Dzeko, Michu og Victor Valdes, der for nyligt gjorde det klart, at han ikke har i sinde at forlænge sin nuværende kontrakt med Barcelona, der udløber til næste sommer.

Derudover skulle Guardiola ifølge friske rygter også være opsat på at hente Liverpools brandvarme Luis Suarez til Bundesligaen, og alene den unge træners tilstedeværelse skulle være en vigtig faktor til at hente så store navne til den sydtyske klub, der også går under navnet FC Hollywood.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu