ANNONCE

Guide: Sådan får du farver ind i dit hjem

24. juni 2019 07:47 | Af: Sponsoreret Artikel

Den danske minimalisme har længe været at hylde de hvide nuancer. Det har betydet hvide vægge, lyse gulve, lyse møbler og ikke mindst et hvidt køkken.

Guide: Sådan får du farver ind i dit hjem
Arkivfoto.

Der har været et klart fravalg af farver, som vi i dag ser en respons på. Det største hit lige nu er nemlig at få farverne tilbage i hjemmet.

Væk er det kedelige og hvide, og fremme er farverne, men du behøver ikke at blive skræmt.

Det er smukt, frisk og unikt, uden at være kaotisk men i stedet modig – du skal bare vælge de rette farver og elementer. Det giver vi en guide med tips og tricks til her.

Her er de rette farver

Spørger du de danske eksperter indenfor indretning, så kommer farverne fra naturen.

Et af de største farverige hits i 2019 er den grønne farve, men grøn er ikke bare grøn. Grøn kan være en flot og dyb nuance af grøn. Sådan en grøn som tager dig tilbage til den dybe, stille og rolige skov.

Det kan også være en støvet og lysere grøn nuance med toner af grå, som også bringer de naturlige farver ind i hjemmet.

Faktisk er de naturlige farver det helt store hit. Derfor kan det også være en helt dyb og mørk blå farve som havet, eller en lette gule farve fra rapsmarkerne. Det kan også være en sart rosa som de smukke, vilde blomster.

Det handler blot om ikke at få de skarpe toner ind i hjemmet. Det skal ikke se falsk ud, men naturligt, og det er en grundregel, som du bør have in mente, når du tager ud og køber maling. Når du kommer bort fra disse, må du ellers gerne blande og mikse.

Et stort hit i boligmagasinerne er, at du kører mange forskellige nuancer af den samme farve. Ser du i skoven finder du heller ikke kun én grøn, men et utal af grønne toner og nuancer sammen med endnu flere nuancer af brun og grå. Bland disse igennem din indretning, og så får et rigtigt smukt resultat.

Sådan får du farverne ind

Når du har fundet de farver, du kunne tænke dig, handler det ikke blot om at købe maling.

Maling er dog et rigtig godt udgangspunkt for at få farver ind i hjemmet. Her kan en idé være både at male hele rummet i flotte, naturlige nuancer, men du kan også nøjes med en enkelt fin væg i en støvet og dyb blå.

Farver kan også komme gennem billeder – for eksempel flotte plakater fra Wallstickerland. Her kan du finde naturlige udtryk som dyremotiver eller fotografier af planter og blomster.

På den måde får du også endnu mere natur ind i hjemmet.

Tager du det et skridt videre, kan du overveje en flot flise i pejsestuen i naturlige grå, blå og grønne nuancer. Du kan også købe en masse puder til sofaen i forskellige nuancer, da det er en nem måde at få farven indenfor, uden at den er permanent.

Overvej også gerne vaser, glas, tæpper og møbler til at få en masse farve ind i hjemmet.

Produceret af Heymate

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu