Guldbil skræmte nær livet af skolepatrulje: Det er ikke første gang, siger politiet

16. november 2018 19:50 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En guldfarvet Suzuki Swift har flere dage skabt panik i Allerød.

Guldbil skræmte nær livet af skolepatrulje: Det er ikke første gang, siger politiet
En skolepatrulje på Nordsjælland bliver chikaneret af en mand i en guld-bil. Arkivfoto: Scanpix

Føreren af en guldfarvet Suzuki Swift har spredt skræk og rædsel hos skolepatruljen hos Lillevang Skoles afdeling Lillerød på Frederiksborgvej i det nordsjællandske.

Faretruende tæt på de unge og hjælpsomme har han kørt, og det tvang onsdag morgen en af de dygtige skolepatruljer til at træde tilbage og lade bilen passere.

Skolepatruljer består af børn, der frivilligt melder sig til at hjælpe klasse- og skolekammerater sikkert i skole, så når eleverne med gule veste og slikkepinde spærrer for trafikken, så skal bilisterne holde tilbage.

Det kunne føreren af guldbilen bare ikke finde ud af, oplyser Nordsjællands Politi til Newsbreak.dk.

Ifølge den senest anmeldelse fandt episoden sted omkring klokken otte onsdag morgen på Frederiksborgvej, hvor en patrulje netop spærrede trafikken, da guldbilen fór frem.

Her blev det ene barn simpelthen så forskrækket, at det måtte meldes til politiet, der har journalført det som “fare for liv og førlighed”. Med andre ord; tager det alvorligt.

En genganger

Fredag oplyser Nordsjællands Politi til Newsbreak.dk, at der ikke er tale om en enlig svale med onsdagens episode. Noget tilsvarende udspillede sig nemlig tirsdag, lyder det. Rent faktisk er der flere sager om noget lignende.

Af samme grund tog en patrulje opstilling på Frederiksborgvej torsdag morgen, mens skolepatruljen ufortrødent kæmpede videre, men skæbnen ville det dog således, at lige den dag dukkede den hidsige bilist ikke op.

Førerens udseende beskrives af politiet som mand, 45 til 50 år, 180 til 185 centimeter høj, kraftig af kropsbygning, hvid i huden og med kort sort hår. Han var iført en mørk vindjakke. Ser du ham – eller hans bil – må du gerne kontakte politiet på telefonnummer 114.

Nordsjællands Politi fortæller fredag eftermiddag Newsbreak.dk, at der ikke er tilføjet nyt i sagen.

Newsbreak.dk har fredag været i kontakt med Lillevang Skole for at høre til episoderne, men vi henvises til afdelings-skoleleder Michael Krebs Bach, der ikke er på kontoret før mandag. Han besvarer heller ikke sin mobiltelefon.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu