ANNONCE

Gymnasiepige død: Alle elever sendt hjem

14. september 2020 13:31 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Al undervisning er aflyst af respekt for pigen og hendes familie

Gymnasiepige død: Alle elever sendt hjem
Flaget på Silkeborg Gymnasium gik mandag på halvt efter meddelelsen om den 17-årige piges død. Arkivfoto.

En kun 17-årig pige, der er elev på Silkeborg Gymnasium, er søndag død. Af respekt for pigen og pigens familie er al undervisning mandag derfor aflyst på gymnasiet, der er Danmarks største.

Det skriver TV MIDTVEST.

Over for TV-stationen bekræfter politiet dødsfaldet, men er ellers meget sparsomme med oplysninger i sagen.

– Vi har modtaget en anmeldelse søndag og en 17-årig pige er afgået ved døden. Vi startede undersøgelser om sagen i går, og dem fortsætter vi i dag, fortæller Michael Svendsen, der er politiassistent ved lokalpolitiet i Silkeborg til TV MIDTVEST.

Heller ikke Silkeborg Gymnasiums rektor, Erik Olesen, har lyst til at udtale sig i sagen. Men på gymnasiets hjemmeside skriver han følgende:

Vi modtog sendte i går aftes den ulykkelige besked, at en af ​​skolens elever er afgået ved døden. Jeg respekterer afdøde og familien er al undervisning derfor aflyst i dag mandag den 14. september.

Den nuværende coronasituation gør, at eleverne ikke samles til en fælles mindehøjtidelighed, forklarer rektor Erik Olesen videre:

På grund af coronasituationen har vi ikke mulighed for at samle alle elever til en fælles mindehøjtidelighed, som vi ellers ville have gjort.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu