ANNONCE

Hård dom over fraskilt mor: Børnene skal se deres far

13. juni 2018 15:38 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Kendte mennesker har cirka de samme problemer som os andre, virker det til.

Hård dom over fraskilt mor: Børnene skal se deres far
Angelina Jolie og Brad Pitt har flere børn sammen. En dommer har bestemt, at Pitt skal have mere samvær med dem. Foto: Scanpix/Mario Anzuoni.

Angelina Jolie er af en dommer blevet beordret til at lade Brad Pitt, hendes forhenværende mand, have kontakt til parrets fælles børn. Det skriver The Blast. Mediet skriver, at dommen er faldet som en del af parrets skilsmisse, hvor det er blevet gjort klart, at det er skadeligt for børnene, hvis ikke de har et forhold til deres far.

– Det er vigtigt, at alle børnene har et sundt og stærkt forhold til deres fader og moder, lyder det, ifølge The Blast.

De to berømtheder blev gift i 2014, og i 2016 kom det frem, at de skulle skilles. Ifølge Glamour ønskede Jolie dengang, at børnene skulle være hos hende efter skilmissen.

Mor kan blive straffet

Nu skriver The Blast så, at Brad Pitt har ret til mere kontakt til børnene end som så. Det drejer sig helt konkret om, at han på nuværende tidspunkt ikke har børnenes telefonnumre, og ifølge The Blast har dommeren overfor Jolie gjort det klart, at hun ikke må overvåge børnenes kontakt til deres far.

Dommeren har besluttet, at Brad Pitt skal have mere kontakt til parrets fem yngste børn, mens Maddox, deres ældste barn, selv må bestemme, hvor meget han vil se sin far. Forældrene skal i de kommende måneder deles om samværet med børnene, og Brad Pitt får blandt andet ansvar for børnene over flere dage ad gangen.

Ifølge The Blast risikerer Angelina Jolie at få frataget retten til at se børnene, hvis hun ikke efterkommer dommerens beslutning.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu