Hård nat for politiet: Flere patruljebiler påkørt

14. december 2018 08:15 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk og Ritzau Fokus

I både Nyborg og København blev en politibil påkørt.

Politiet på Fyn rykkede hurtigt ud, da det klokken 22.35 torsdag aften modtog meldinger om, at en bilist kørte mod trafikretningen på lavbroen mellem Sprogø og Fyn.

En politibil bragte syv minutter senere spøgelsesbilisten til standsning, oplyser Milan Holck Nielsen, vagtchef ved Fyns Politi.

– Bilen, der blev ført af en 86-årig mand, havde på det tidspunkt forladt Vestbroen og var kommet ind på motorvejen på Fyn. Den havde passeret to afkørsler mod Nyborg, da en patruljevogn fik bragt den til standsning, fortæller vagtchefen.

– Patruljevognen fik øje på spøgelsesbilisten nær afkørsel 46 og signalerede til føreren, at han skulle stoppe. Bilisten trak ud i siden og påkørte patruljevognen og et autoværn. Ingen personer er kommet til skade, men begge køretøjer har fået mindre skader, siger vagtchefen.

Den hurtige indsats har ifølge politiet sandsynligvis forhindret mere alvorlige ulykker. Vagtchefen ved ikke, hvorfor den ældre mand begyndte at køre i modsat retning af trafikken.

– Måske er han blevet konfus, og så er han vendt om ude på lavbroen, siger han.

Flere påkørsler

Det er ikke hver dag, at politiet oplever, at der sker en påkørsel. Men torsdag skete det to gange – én gang ved Storebæltsbroen, men i København skete det også, oplyser vagtchef Henrik Svejstrup til Newsbreak.dk.

Hos Københavns Politi kørte en patruljevogn mod et røverilignende forhold, da den blev påkørt i krydset ved Roskildevej og Søndre Fasanvej.

– Patruljen bliver involveret i et færdselsuheld, da den bliver påkørt på vej til et andet forhold. Der var ingen personskade, men vi efterforsker sagen som et færdselsuheld, siger Henrik Svejstrup til Newsbreak.dk.

– Det var ikke det vilde, men man kan godt se, at patruljebilen er blevet ramt, påpeger vagtchefen.

 

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu