Håbet lever for dansk Bayern-favorit

12. februar 2013 13:00 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Håbet lever for dansk Bayern-favorit
Billede mangler

Det er ikke mere end halvanden uge siden, en tyske lokalavis TZ så godt som lagde hovedet på bloggen. Dengang skrev München-avisen at byens storklub, Bayern, i samarbejde med Josep Guardiola har udset sig dansk-spanieren som kommende assistent på Allianz Arena. 

 

Christiansen, der i sin aktive fodboldkarriere spillede for klubber lige fra FC Barcelona til Herfølge, har dog stadig til gode at høre fra enten ledelsen i München eller Josep Guardiola, som han kender fra en fælles tid i Barcelona.  

 – Jeg har endnu ikke hørt fra Bayern München eller Josep Guardiola. Men jeg har ikke opgivet håbet. Slet ikke. Der er tid nok, siger Thomas Christiansen til sporten.dk i telefonen fra hjemmet i Spanien. 

Josep Guardiola tiltræder i München den 1. juli. Inden da skal han samle den stab, han vil arbejde med i sit første job siden den massive succes i FC Barcelona. I hvert fald som udgangspunkt. der er dog også mulighed for, at Thomas Christiansen kan blive tilknyttet på et senere tidspunkt.   

– Enten kommer opkaldet, eller også kommer det ikke. Der er jo også en mulighed for, at jeg ikke bliver kontaktet i første omgang, men derimod bliver tilknyttet senere, når Guardiola har fået overblik over sin stab, bedyrer Thomas Christiansen, der fortsat bejler til et af fodboldverdenens mest eftertragtede assistentjob.  

– Jeg må bare vente og se, slutter han.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu