ANNONCE

Hædret af Obama: Nu er han død

19. april 2021 09:24 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Grundlægger af softwarevirksomheden Adobe, Charles Geschke, er død

Hædret af Obama: Nu er han død
Dr. Charles M. Geschke (til venstre) modtog i 2009 sammen med John Warnock (i midten) National Medal of Technology and Innovation af daværende præsident Barack Obama. Foto: Gerald Herbert/Ritzau Scanpix.

Den 81-årige computerpioner og medstifter af softwaregiganten Adobe, Charles Geschke er død, 81 år gammel. Han døde fredag.

Det oplyser Adobe i en pressemeddelelse offentliggjort i PDF-format, som var en af de nyskabende teknologier, Charles Geschke var med til at udvikle.

Dr. Charles Geschke grundlagde Adobe i 1982 med Dr. John Warnock og gennemførte teknologiske innovationer, der for evigt har ændret den måde, mennesker skaber og forbruger indhold på tværs af alle skærme. Som en respekteret og inspirerende leder i industrien, var Geschke en vigtig del i udviklingen af nogle af software-industriens mest banebrydende teknologier‘, skriver Adobe blandt andet i pressemeddelelsen.

Verdens heldigste mand

Selv følte Charles Geschke sig som ‘verdens heldigste mand’ – i hvert fald ifølge sin kone, Nancy Geschke.

-Han var en berømt erhvervsmand, grundlægger af en stor virksomhed i USA og i hele verden. Selvfølgelig var han meget, meget stolt af det. Det var en stor ting i hans liv. Men det var ikke dér hans fokus lå. Det var hos familien, siger Nancy Geschke ifølge Hollywood Reporter, efter sin mands død og fortsætter:

-Han kaldte sig altid for verdens heldigste mand.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu