ANNONCE

Hækkerup: Meget alvorlig lækage-sag

13. december 2011 13:52 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Hækkerup: Meget alvorlig lækage-sag
Billede mangler

En alvorlig sag, der afslører personer i Forsvarsministeriet, der bryder alle regler.
Sådan lyder meldingen fra forsvarsminister Nick Hækkerup, efter at Ekstra Bladet nu kan afsløre den famøse lydfil i lækage-sagen.
“Hvis Ekstra Bladets dokumentation holder, så er det en meget alvorlig sag, fordi så har nogle på højeste niveau bragt vores soldaters liv i fare, bare for at tage et par billige politiske point hjem,” siger Nick Hækkerup til Newspaq.
Han henviser til, at det angiveligt er tidligere forsvarsminister Søren Gades (V) spindoktor, som videregav fortrolige oplysninger om jægersoldaters mission i Irak, før selve missionen var udført.
Nick Hækkerup vil dog ikke afvise, at lækager magen til kan ske, mens han er på vagt i Forsvarsministeriet.
“Efter min mening er det ikke reglerne, der er problemet. Efter min mening er det nogle personer, som har optrådt helt urimeligt i forhold til reglerne. Og de personer, som det drejer sig om, er jo ikke længere i ministeriet,” fortæller forsvarsministeren.
Jakob Winther, der nu arbejder for Danske Regioner, har ifølge TV2-journalist Rasmus Tantholdt fortalt om missionen. Nick Hækkerup ser dog ingen grund til at sætte nye spilleregler op for forsvarets pressefolk.
“Jeg har rigtig mange dygtige medarbejdere i forsvaret, og for min skyld, for deres skyld og for Danmarks skyld, vil det være godt, hvis den her sag bliver undersøgt,” slutter Nick Hækkerup.
Jakob Winther benægter selv, at han har lækket oplysningerne, og at han overhovedet har været med på turen til Irak, hvor Rasmus Tantholdt angiveligt har fået oplysningerne.
Rasmus Tantholdt ønsker ikke at kommentere sagen i dag.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu