Hagl og kulde i påsken

2. april 2012 13:03 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Hagl og kulde i påsken
Billede mangler

Danskerne har taget hul på påskeugen, og flere fridage venter om hjørnet. Og man kan stadig nå at snuppe en afbudsrejse sydpå, hvis man hungrer efter solskinsvejr.
For det er ikke i år, at påsken herhjemme kan nydes på en havestol i strålende solskinsvejr. I modsætning til sidste år kan påskedagene i år blive fyldt med både regn, blæst og oven i købet slud, skriver DMI.
Mandag strømmer der kold vind indover Danmark, og det kan give enkelte slud- og haglbyer. Der er dog også mulighed for, at solen kigger frem. Sådan bliver det også tirsdag, der også byder på både sol og muligvis slud og hagl.
Onsdag bliver det mest tørvejr, og vejret vil være klart om natten. Det betyder dog også lave temperaturer og nattefrost. Det samme gælder for torsdag, hvor der især østpå vil være solskin og temperaturer op til ni grader.
Men når fridagene for alvor sætter ind, vender det regnfulde vejr tilbage, og langfredag og lørdag bliver en blandet fornøjelse med lidt sol og byger. Der vil være en frisk vind, som gør det svært at nyde den korte ferie udendørs.
Generelt for påskevejret er der meget, der tyder på, at dagene skal fejres med slud og tøsne ind i mellem – men det vil næppe blive liggende i særlig lang tid ad gangen.
Sidste år bød påskevejret på temperaturer op til 23 grader og blev den varmeste påske i 11 år.
Kilde: dmi.dk

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu