Hamburger og Michaelsen nægter kendskab til OL-doping

9. marts 2013 13:57 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Hamburger og Michaelsen nægter kendskab til OL-doping
Billede mangler

Lørdag fortsatte strømmen af absurde doping-historier bare med at flyde ud. Michael Rasmussen skulle ifølge Politiken således have afsløret, at tre af de fem ryttere på det Danmarks OL-landevejshold i 2004 var dopet. Det skulle Michael Rasmussen have fortalt under en afhøring hos det internationale antidopingagentur, WADA, tidligere i år.

Med på det hold i 2004 var Michael Rasmussen selv, Frank Høj, Nicki Sørensen, Lars Michaelsen og Bo Hamburger. Nu benægter de to sidstnævnte ethvert kendskab til historien.

– Jeg var ikke en af de tre, siger Hamburger til feltet.dk.

Lars Michaelsen nægter også alt.

– Jeg kan bare sige, at jeg slet ikke kender til en sådan situation fra OL i 2004, siger Michaelsen til eb.dk.

Ifølge Politiken skulle cykelrytterne internt have diskuteret, ‘om nogen havde noget, der kunne få dem til at køre lidt stærkere.’

– Jeg erindrer faktisk ikke den historie, men derfor kan den være sand alligevel, siger Bo Hamburger.

Efter samtalen skulle en af rytterne have smuglet kortison ind i lejligheden, som rytterne delte i OL-lejren, mens der også skulle være smuglet en kanyle ind i gemt væk i batterirummet på en musikafspiller.

– At det var kortison, og at det blev smuglet ind i en båndoptager, giver vel okay mening, siger Hamburger til feltet.dk, hvor han i øvrigt forklarer, at han allerede har fortalt alt om sit eget forhold til doping og ikke vil komme med mere i fremtiden.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu