ANNONCE

Hamrer kile ind mellem brødrene

16. april 2021 17:22 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Elizabeth har været inde over selv den mindste detalje ved sin mands begravelse lørdag

Intet er overladt til tilfældighederne, når prins Philip bliver stedt til hvile i St. Georges Chapel ved Windsor Castle lørdag den 17. april klokken 15.

Det har dronning Elizabeth selv sørget for. Hun har ifølge de engelske medier, heriblandt Mirror, simpelthen været inde over selv den mindste detalje.

Første møde i et helt år

I forbindelse med begravelsen kommer prins Harry og prins William til at mødes for første gang i mere end et år.

Det vil næppe være den store hemmelighed for ret mange, at forholdet de to brødre imellem ikke har været det bedste siden Harry og Meghan valgte at træde ud af inderkredsen i kongefamilien.

Ej heller at spændingen ikke er blevet mindre efter Harry og Meghans interview med Oprah Winfrey, der løb over TV-skærmene i hele verden i starten af marts måned.

Og også det er der tænkt på.

Får fætter Peter imellem sig

Dronningen har besluttet, at brødrene kommer til at følges ad bag kisten, når den tranporteres til St. Georges Chapel. Men ikke skulder ved skulder. De får deres ældste fætter Peter Phillips, der er søn af prinsesse Anne, imellem sig.

Når kisten og følget så når frem, vil William forlade rækken og få tilslutning af hertuginde Kate for, som de øvrige medlemmer af kongefamilien, at træde ind i kirken parvis.

Harry og William optrådte senest sammen i forbindelse med Commonwealth Day Service i Westminster Abbey i marts 2020 – i øvrigt sammen med deres respektive hustruer. Ved den lejlighed ænsede de nærmest ikke hinanden.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu