ANNONCE

Hamsa efterlyses: Tag ikke kontakt!

11. november 2020 16:39 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Midt- og Vestjyllands Politi har brug for offentlighedens hjælp til at finde frem til en efterlyst ung mand.

Søndag blev en ung mand stukket ned i Asagården i Holstebro.

Selv om Midt- og Vestjyllands Politi mandag meddelte, at flere personer var blevet anholdt i sagen, har politiet ikke fundet frem til gerningsmanden. Politiet mistænker, at det er Hamsa Ali, der står bag knivstikkeriet.

Han efterlyses nu, skriver politikredsen i en pressemeddelelse.

Klokken 16.40 modtog Midt- og Vestjyllands Politi en anmeldelse om, at en person var blevet stukket ned i Asagården. Ofret er en ung mand i slutningen af teenageårene. Politiet har oplyst, at der er tale om en voldssag og ikke et drabsforsøg.

Politiets teknikere foretog efterfølgende en række undersøgelser på gerningsstedet, ligesom flere blev personer blev anholdt, fordi det mistænkes, at de var indblandet.

Efterforskningen også peget i retningen af den 20-årige Hamsa Ali. Han mistænkes for at have udøvet vold og stukket ofret med kniv.

Det har ikke lykkedes at finde ud af, hvor han opholder sig, derfor efterlyses han offentligt med navn og billeder af politiet.

Hamsa Ali beskrives som værende en mand på 180 centimeter, almindelig af bygning og med mellemlangt sort hår.

Under knivstikkeriet var han iført en sort jakke, lysegrå Adidas-joggingbukser med hvide striber på siden samt en enkelt tværgående stribe på hver læg og grå sportssko med hvide såler.

Han var også iført en sort New York Yankees kasket.

Hvis du ved, hvor Hamsa Ali befinder sig, så hører Midt- og Vestjyllands Politi gerne fra dig på 114. Oplys gerne journalnummeret 4100-73251-00115-20.

Ser man Hamsa Ali opfordrer politiet til, at man ikke selv tager kontakt til ham.

Desuden hører politiet også gerne fra vidner, der har overværet hændelsen i Asagården i Holstebro søndag eftermiddag. De kan ligeledes kontakte politiet på 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu