ANNONCE

Han er smittet med corona

22. januar 2021 18:03 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk og Ritzau Info

Real Madrid-cheftræneren er blevet konstateret smittet med coronavirus, skriver klubben på sin hjemmeside.

Han er smittet med corona
Zinedine Zidane har ført Real Madrid til mange store triumfer, men for tiden går det ikke så godt. (Arkivfoto) Foto: Ina Fassbender/AFP

På sin hjemmeside skriver den spanske klub Real Madrid fredag, at klubbens cheftræner Zinedine Zidane er blevet smittet med Covid-19. Det fremgår ikke, om træneren har symptomer eller ej. Faktisk er beskeden så kortfattet, det har været muligt.

“Real Madrid CF meddeler, at vores træner Zinedine Zidane er testet positiv for COVID-19”, står det blot. Ifølge assistenttræner David Bettoni har Zidane det dog fint.

– Jeg talte med ham i morges, og han har det godt. Han var lidt trist over ikke at kunne være sammen med holdet, siger Bettoni fredag ifølge nyhedsbureauet AFP.

Træneren er gået i isolation i det coronaplagede land. Det er uvist, om Zidane har smittet andre i klubben.

Skidt periode

Real Madrid har kun vundet en enkelt af sine seneste fem kampe. Holdet ramte onsdag bunden, da det i pokalturneringen Copa del Rey mod Alcoyano fra tredjebedste række endte med et nederlag på 1-2.

Inden de mange ærgerlige resultater havde storklubben ellers vundet seks kampe i træk. Mens det er uvist, hvor lang tid Zidane må sidde ude, står det klart, at han ikke vil være at finde på sidelinjen, når Real Madrid lørdag møder Alaves i La Liga.

Zinedine Zidane er i gang med sin anden tørn som cheftræner i Real Madrid. Han stod første gang i spidsen for klubben fra 2016 til 2018, men forlod så Real for derefter at vende tilbage igen i 2019. Som Madrid-træner har han ført klubben til hele tre triumfer i Champions League og vundet La Liga to gange, senest i sidste sæson.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu