Han kan nedlægge Danmark

22. januar 2013 17:49 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Han kan nedlægge Danmark
Billede mangler

Laszlo Nagy er i særklasse manden, som Danmark skal passe på mod ungarerne

 

Selv om Ulrik Wilbek betegner Ungarn som et homogent hold med to topspilere på hver plads, er der ingen tvivl om, at der er én ungarsk spiller, der overstråler alle andre. Laszlo Nagy.

– Vi ser et ungarsk hold, hvor Nagy er den store profil i begge ender af banen. Han bruger også mange kræfter i forsvaret. Jeg synes, han er en fantastisk forsvarsspiller. Det var en fornøjelse at følge ham mod Polen og se, at han faktisk kan dække for to mand, lyder det med stor respekt fra Ulrik Wilbek.

– Angrebsmæssigt er Nagy i kraft af sin fysik også en nøglespiller. Han bruger meget plads på holdet, men han er også god til at komme til afslutninger sammen med Gabor Csaszar (tidligere Viborg HK), der er de to mest scorende på holdet, siger den danske landstræner.

Han vil ikke sige så meget om, hvilke taktiske træk, danskerne agter at gøre brug af. Man skulle nødig risikere, at ungarerne lyttede med.

– Men overskrift på dette opgør for os er tempo, tempo, tempo og tempo. Vi skal løbe med dem hele tiden, fastslår Wilbek som en af nøglerne til at åbne vejen til den fjerde danske VM-semifinale i træk.

Danmark-Ungarn spilles onsdag aften klokken 20.45 i Palau Sant Jordi i Barcelona.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu