ANNONCE

Håndbolddrengene: Vi slår polakkerne

19. januar 2012 14:01 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Håndbolddrengene: Vi slår polakkerne
Billede mangler

“Bekymret er jeg ikke, for jeg ved, hvad vi kan.”
Sådan lyder udsigten til aftenens kamp på vaskeægte ‘yodask’, hvis man spørger højrefløjen Hans Lindberg. Han uddyber overfor sporten.dk:
“Problemet er, at vi skal have det til at fungere og have det frem. Det er så spørgsmålet, om vi kan det, men det tror jeg stærkt på, at vi kan. Vi har nogen, der er rutinerede nok til det her og ved, hvad det handler om, og hvordan vi får det frem. Ikke mindst vores træner,” siger højrefløjen Hans Lindberg,
Håndbolddrengene har akut behov for at hente point hjem i aftenens kamp mod Polen for at have et ordentligt udgangspunkt i mellemrunden.
Hvis drengene taber i aften, vil det være en af de største skuffelser, siden Ulrik Wilbek fik trænerjobbet i 2005.
Men til trods for, at landsholdet har leveret skuffende præstationer på det seneste, har venstrefløjen Lars Christiansen bevaret vindermentaliteten.
“Det kunne vi ikke have gjort for fem år siden, hvis vi to havde siddet og snakket sammen. Hvis man dengang havde tabt og fået kniven for struben, havde man tænkt ‘fuck, det her er noget lort’. Nu er det i en situation, hvor vi er blevet et vinderhold. Vi ved, at vi kan slå holdene, når det virkelig strammer til. Det er derfor, tror jeg, at vi har sådan en ro,” siger venstrefløjen Lars Christiansen til sporten.dk.
Kampen spilles i aften kl. 18:15 og vises på TV 2.
Kilde: sporten.dk

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu