Jesper Jensen stopper sin karriere

14. februar 2013 14:33 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Jesper Jensen stopper sin karriere
Billede mangler

Jesper Jensen har besluttet, at dette bliver hans sidste sæson som aktiv spiller. Jensen, der mere end nogen anden kan betegnes som ‘Mr. Skjern’ efter 13 år i den vestjyske klub, ser det som det oplagte tidspunkt at stoppe for at fokusere på sin drøm om en trænerkarriere.

– Det har været én af de sværeste beslutninger i mit liv, men jeg er overbevist om, at det er det rigtige tidspunkt i forhold til at påbegynde en ny karriere som træner, siger 35-årige Jesper Jensen, der har spillet fire nationale finaler for Skjern og vundet to europæiske titler.

Jesper Jensen har udover sine bedrifter med Skjern en imponerende landsholdskarriere bag sig.

Playmakeren med en af de skarpeste håndboldhjerner, dansk håndbold nogensidde har set, opnåede 120 landskampe og scorede 238 mål i den rødhvide trøje, før han i 2011 valgte at stoppe på landsholdet.

Højdepunktet på landsholdet blev EM-triumfen i 2008 i Norge, hvor Jensen spillede en vigtig rolle i det danske angrebsspil.

I Skjern Håndbold er formand Carsten Thygesen naturligvis ærgerlig over at miste profilen, men han udtrykker forståelse for beslutningen, og derfor har klubben også valgt at efterkomme Jesper Jensens ønske om at stoppe, selvom han stadig havde kontrakt for endnu en sæson.

– Han er en yderst respekteret og fantastisk sportspersonlighed både på og udenfor banen, og han er indiskutabelt én af klubbens største spillere gennem tiderne. Han er en ægte Skjern-legende, og alle i og omkring klubben skylder Jesper Jensen en kæmpe stor tak for hans imponerende indsats i over et årti, lyder det fra Thygesen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu