ANNONCE

Håndgranat lå skjult i ungdomsklub

2. januar 2012 17:22 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Håndgranat lå skjult i ungdomsklub
Billede mangler

Nytårsnat blev to polske mænd overfaldet og stukket ned i det belastede boligkvarter Tingbjerg i København.
Gerningsmændene flygtede ind på en lokal ungdomsklub. Fem blev anholdt, og da politiet efterfølgende ransagede klubben, fandt de – udover gerningsvåbnet – også en maskinpistol, en skarp håndgranat og en pistol. Det skriver Ekstra Bladet.
“Jeg kan bekræfte, at våbnene blev funder under en ransagning i klubben. Vi kan endnu ikke sigte konkrete personer for besiddelse af våbnene, men leder efter spor som fingeraftryk og dna på dem,” siger politikommissær Hans Erik Raben til avisen.
Maskinpistolen er af mærket Skorpion, der blandt andet bruges af den tjekkiske hær. Sammen med maskinpistolen fandt politiet en del ammunition og yderligere en pistol. Alle våben var skjult i ungdomsklubbens loft.
Fundet kom bag på de fremmødte politifolk.
“Det er usædvanligt, at vi finder den slags ting i sådan en klub,” siger vicepolitikommissær Kenneth Vesth til Politiken.
Fire af de fem anholdte unge er blevet fremstillet i grundlovsforhør. Her blev deres anholdelse forlænget med tre dage, mens politiet leder efter flere beviser til både våbenbesiddelsen og knivoverfaldet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu