Har din mor vundet én million i Lotto? Det får du i så fald ikke at vide

24. april 2018 19:47 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Der er en ganske god grund til, at kvindens børn ikke får del i den glade nyhed.

Har din mor vundet én million i Lotto? Det får du i så fald ikke at vide
Kvinden vandt én million på den såkaldte millionærgaranti. Arkivfoto.

En kvinde, der har vundet én million kroner i Lotto, har besluttet sig for at bruge pengene på at betale kassekreditten ud og på at løse nogle andre praktiske problemstillinger i det hjem, der er hendes og hendes mand.

Danske Spil skriver i en pressemeddelelse, at kvinden bor på Vestsjælland, og for nogle uger siden vandt hun én million kroner på den såkaldte millionærgaranti. Det gjorde selvfølgelig først kvinden, så manden, meget glad, og det gjorde, at hun traf en vigtig beslutning for familiens børn.

Kvinden fortæller nemlig til Danske Spil, at pengene i bund og grund er lagt til side til at løse forskellige opgaver. Blandt andet er parrets kassekredit blevet betalt af.

– Og så har vi ellers lagt et budget over alle de ting, vi gerne have lavet. Vi har besluttet, at vi ikke fortæller om gevinsten til nogen. Ikke engang vores børn. De må sgu tjene deres egne penge, siger kvinden til Danske Spil.

Fantastisk at få det gjort

Af andre planer, parret har, er at haven, badeværelset og køkkenet skal renoveres.

– Du ved, vi har hele tiden sagt, at man kunne leve med et 70’er køkken og badeværelse, der er blevet malet over et par gange. Men den dag vi fik råd, så skulle det skiftes. Så det er helt fantastisk, at vi endelig kan få det gjort, lyder det fra den glade vinder.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu