ANNONCE

Har du dem i skabet? Så kan du tjene gode penge

19. september 2019 11:23 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Ifølge en Louis Vuitton-entusiast kan man tjene en masse penge på særlige modeller af de dyre tasker.

Nogle gange kan det faktisk godt betale sig at spare sammen og bruge en god sjat penge på en designertaske. Det gælder især, hvis tasken er fra mærket Louis Vuitton.

Det franske luksuriøse mærke stiger nemlig i værdi. Og det har det gjort de seneste ti år.

Du kan derfor tjene styrtende med penge, hvis du beslutter dig for at sælge din taske videre. Det fremgår af en DBA guide.

Tjen 32 procent mere på taskerne

Marlene Donduran, der er Louis Vuitton-entusiast og selv har solgt flere Louis Vuitton-ting på DBA, forklarer, at Louis Vuitton kun er steget i værdi de seneste ti år.

Hvad, der betragtes som værende en klassisk taskemodel, Speedy, fra mærket, kan man få op til 32 procent mere for, end man kunne i 2009. Dermed er der altså penge at hente, hvis du er villig til at sætte dine Louis Vuitton tasker til salg.

Artiklen fortsætter efter videoen

Marlene Donduran fortæller, at den bedste handel, hun har foretaget sig, var da hun satte en taske, hun havde givet 6500 kroner for, til salg. Den endte hun med at sælge for 27.000 kroner.

Inflation i de gamle klassikere

Grunden til, at det luksuriøse mærke bliver ved med at stige i værdi, skyldes, at ældre modeller bliver populære igen.

– Designs, der har ligget stille,  bliver pludselig populære. Der går nærmest inflation i at finde de gamle klassikere. Eksempelvis fik monogramserien et kæmpe boost for 4-5 år siden. Tasker som disse, der ikke bliver produceret længere, er i høj kurs – brugte, siger Marlene Donduran.

Det kunne også være grunden til, at Louis Vuitton indtager en ottende plads over mest søgte brand på DBA i 2018.

Særlige modeller er ekstra lukrative

Generelt er det muligt at tjene en god sum penge på produkter fra Louis Vuitton. Men ifølge Marlene Donduran er det helt klart nogle bestemte modeller af tasker, der topper listen.

Hun peger på modeller som Bucket, Keepal, Speedy, Metis og Nóe. Generelt tasker med monogram eller monogramserien er også altid populære.

Det samme gør sig gældende for Limited Edition-tasker, som der kun er produceret meget få af, deraf navnet.

I galleriet ovenfor kan du se nogle af de tasker, der kan tjenes penge på.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu