Har du en bruger her? 100 millioner konti hacket på populær hjemmeside

5. december 2018 05:57 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Den populære hjemmeside Quora.com er blevet udsat for et hackerangreb, hvor 100 millioner brugeres personlige oplysninger er blevet lækket.

Det er kronede tider for internettets mørkemænd. For nylig fik hotelkæden Marriott stjålet oplysninger fra en halv milliard kunder, og i efteråret var det Facebook der måtte indrømme, at millioner af brugere havde fået hacket deres personlige oplysninger.

Nu er turen så kommet til den populære spørgsmålstjeneste Quora, hvor 100 millioner brugere har fået hacket deres profiler. Det skriver blandt andet teknologimediet The Verge.

Quora oplyser, at hackerne har fået adgang til kontoinformationer som email-adresser og navne. Derudover er krypterede kodeord og data fra konti på andre sociale medier også blevet stjålet, hvis brugerne har haft deres profil forbundet til andre konti, for eksempel deres Facebook-profil.

Hjemmesiden oplyser, at myndighederne er underrettet om hacket, og at de har hyret et digitalt sikkerhedsfirma til at efterforske, hvad der er sket.

Derudover oplyser de, at de berørte brugere vil få en email. De opfordrer derudover brugere til at skifte password, hvis de bruger det samme password flere forskellige steder. Det kan du få gode råd til i galleriet over artiklen.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu