Har du en million liggende uden at vide det?

17. juli 2017 11:12 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Danske Spil har endnu ikke hørt fra en heldig vinder, der blev udtrukket i weekenden.

Har du en million liggende uden at vide det?
Der blev i weekenden udtrukket millionpræmier til tre spillere hos Danske Spil. En af dem har endnu ikke meldt sig. Foto: Scanpix.

Man skulle ellers tro, at de, der spiller Lotto, holder øje med trækningen, når det er ved at være tid til det. Alligevel kan Danske Spil i en pressemeddelelse fortælle, at man for nuværende ikke har hørt fra den heldige vinder af en million kroner fra lørdagens Lottrotrækning.

Faktisk blev der i weekenden tildelt millionpræmier til tre spillere. En vandt, fordi, vedkommende havde de syv rigtige vindertal, det blev til en præmie på seks millioner kroner. To andre spillere vandt på Millionærgarantien, der hver uge trækkes på alle spillede Lottorækker. (Det var førhen sådan, at kun vinderrækker var med i Millionærgaranti-puljen, men sådan er det ikke mere).

Handler du i Brugsen?

Den ene vinder af millionærgarantien samt vinderen af de seks millioner kroner er nogen, Danske Spil har kontakt til. Men hvem der end købte sin kupon i Dagli’ Brugsen Bjergby, Skagen Landevej 93 Bjergby, 9800 Hjørring har ikke meldt sig.

Danske Spil ligger derfor inde med en millionpræmie, en heldig spiller fra Skagen skal huske at hente.

Denne uges vindertal er:

3, 4, 10, 12, 16, 21, 23

Tillægstal:

34

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu