ANNONCE

Har du hørt motorcykler her? Ring til politiet

19. juni 2020 22:41 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Der efterlyses vidner til gaderæs.

Har du hørt motorcykler her? Ring til politiet
Politiet på Københavns Vestegn søger vidner, der har set og hørt motocross-motorcykler. Foto: Colourbox.

Københavns Vestegns Politi søger vidner, som har set en eller flere motocross-motorcykler fræse rundt i Ishøj i dagene mellem lørdag den 23. maj til onsdag den 27. maj.

Efter henvendelser fra bekymrede borgere om, at en eller flere motocross-motorcykler kørte rundt på veje og stier i Ishøj i slutningen af maj, har Københavns Vestegns Politis færdselsafdeling været i gang med at undersøge sagen.

Færdselspolitiet har indbragt en cross-motorcykel til undersøgelse og har siden efterforsket, om den kan sættes i forbindelse med de cross’ere, som skabte utryghed for byens borgere.

Nu er efterforskningen kommet så langt, det var muligt, og derfor går politiet nu offentligt ud og søger flere vidner:

– Flere har fortalt os om hurtig og farlig kørsel på veje og stier, hvor andre færdes – og derfor hører vi gerne fra alle vidner, som kan beskrive de pågældende motocross’ere, deres kørsel eller i øvrigt kan bidrage med oplysninger om dem, siger vicepolitiinspektør Søren Enemark.

Ring igen

Han opfordrer også borgere, som har tippet politiet om cross’erne i maj, til at ringe igen med deres mere præcise iagttagelser – og politiet modtager gerne fotos og film.

Motocross’erne er set køre i dagene fra den 23. maj og frem til onsdag den 27. maj, hvor politiet tog en cross-maskine i Ishøj.
Dagen før – tirsdag den 26. maj – anmeldte flere ræs med cross’ere ved en café i Ishøj Strandpark, og politiet hører også gerne fra vidner herfra.

Henvendelse til Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på telefon 4386 1448.

“Af hensyn til sagens efterforskning ønsker politiet ikke at frigive detaljer om den maskine, politiet nu undersøger”, skriver Københavns Vestegns Politi.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu