ANNONCE

Har du købt din kupon HER kan du være millionær

8. juli 2019 17:16 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Fredag og lørdag blev der føjet endnu tre navne til listen over lottomillionærer i Danmark.

Med en førstepræmiepulje på 63 millioner kroner var der alle mulige gode grunde til at spille med i Eurojackpot fredag aften. Men desværre. Der var ingen, som ramte den rigtige talkombination og derfor vokser puljen til 107 millioner kroner ved næste fredags trækning.

En enkelt lottomillionær blev det dog alligevel til denne fredag.  En heldig spiller havde nemlig fem rigtige tal og det udløste en tredjepræmie på 1.742.074 kroner.

Kuponen er købt i Kirkebjerg Kiosken i Brøndby og Danske Spil har endnu ikke hørt fra vinderen. Så ligger man inde med en kupon købt netop der, er det en god ide lige at få den tjekket.

Ved lørdagens lottotrækning var der heller ingen, der havde de syv rigtige tal. Det betyder, at førstepræmiepuljen kommende lørdag vokser til 10 millioner kroner.

Artiklen fortsætter under videoen

Til gengæld blev der som altid udtrukket to gange én million kroner via millionærgarantien. Begge de heldige vindere havde spillet på nettet. Den ene er fra Skive kommune og den anden fra Bornholm. Danske Spil tager kontakt til begge vindere.

Jokerpuljen blev heller ikke udløst, og den er nu vokset til syv millioner kroner, der kan vindes i Vikinglotto allerede på onsdag.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu