ANNONCE

Har du lagt mærke til detaljen i hendes smykke?

26. marts 2021 22:53 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Vedhænget i hertugindens halssmykke har en helt særlig betydning

Prins Harry deltog i starten af marts måned i et interview med TV-profilen James Corden i ‘The Late, Late Show with James. Corden’.

Interviewet foregik på toppen af en åben dobbetdækkerbus, der kørte rundt i Los Angeles.

Interviewet blev på et tidspunkt krydret med et Facetime-opkald til Meghan og i den forbindelse blev det klart, som Kendte.dk allerede har skrevet, at Meghan bruger et lille sødt kælenavn til Harry. ‘Haz’ kalder hun ham.

Særligt halssmykke

Men de mest skarpsindige lagde også mærke til en anden detalje ved Meghan. Hendes halssmykke.

Hun bar nemlig en krystal, en trapezformet såkaldt lapis lazuli, designet af sin gode veninde Tarin Toomeys under dennes brand ‘The Class’.

Derved sendte hun ifølge mediet Page Six et helt bestemt signal. I hvert fald for folk, som tror på krystallers indflydelse på vi mennesker og vores omgivelser.

“Lapis lazuli hjælper med selvudfoldelse og åbenbaring af ens indre sandhed. Denne sten betragtes bredt som et tegn på oprigtighed og visdom – og er især nyttigt for alle, der har brug for et boost i selvtillid og en stærkere forbindelse til deres indre stemme,” står der i den produktbeskrivelse, der følge med ‘The Class’ smykket.

Et af flere signaler

Med til den historie hører, at Harrys arrangement med James Corden foregik blot et par dage inden det voldsomt profilerede Oprah Winfrey interview, der blev vist på CBS den 7. marts.

Noget kunne således tyde på, at Meghan tror på, at der er mere ‘mellem himmel og jord’, end det vi umiddelbart kan se.

Page Six nævner også, at det ikke er første gang, Meghan benytter smykker til at sende signaler. Ifølge mediet benyttede hun i tiden op til, hun og Harry meddelte, at de nu venter deres barn nummer to, en lille pige, en ring med en lyserød safir.

Og som Kendte.dk også har fortalt, så bar hun under interviewet med Oprah Winfrey et armbånd, der tidligere har tilhørt hendes svigermor, prinsesse Diana.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu