ANNONCE

Har du set denne bil tidligt tirsdag morgen?

27. marts 2020 22:47 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Hjælp politiet i denne sag.

I forbindelse med et hjemmerøveri om natten, eller i de tidligere morgentimer tirsdag den 24. marts 2020 mod en 71 årig kvinde i den centrale del af Assens, anmoder Fyns Politi om hjælp til efterforskningen.

Det skriver politikredsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under videoen

Ved hjemmerøveriet blev kvindens bil stjålet. Fyns Politi vil gerne høre fra borgere, som har set bilen i timerne efter røveriet.

Der er tale om en sølvgrå Suzuki Ignis fra 2006 med registreringsnummeret YE 42850.

Bilen blev samme morgen klokken 05.50 fundet på Mariendalsvej tæt på Aborgvej.

Skade på fronten

Bilen havde en frisk skade på fronten og på højre forskærm med blå lakafsmitning (se billede i galleri), ligesom forreste nummerplade var revet af.

Vi beder derfor folk henvende sig, hvis de tirsdag den 24. marts i tidsrummet cirka klokken 03.30 til klokken 05.50 har set bilen, eller hvis de omkring samme tidspunkt har set eller hørt noget, der tyder på, at bilen har været involveret i en påkørsel eller et færdselsuheld.

Fyns Politi vil også meget gerne tale med folk, som måske har set personer omkring bilen på Mariendalsvej, hvor den blev efterladt.

Hvis man finder nummerpladen, skal man ikke samle den op, men straks henvende sig til Fyns Politi.

Det er vigtigt at bemærke, at kvinden har fået sin bil udleveret igen, hvorfor Fyns Politi kun interesseret i bilens færden i det ovenstående tidsrum.

Hvis du ellers har set noget

I samme forbindelse vil vi gerne høre fra folk, der tirsdag den 24. marts i samme tidsrum har befundet sig i eller omkring Østergade eller den centrale del af Faaborgvej.

Har man befundet sig på stedet, beder vi folk om at henvende sig, også selv om de ikke mener, at de har set noget af interesse.

Den ældre kvinde har det efter omstændighederne godt, selv om hun naturligvis er noget rystet over røveriet.

Alle henvendelser i sagen kan ske til Fyns Politi på telefonnummer 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu