Har du set denne mand? Kontakt da straks politiet!

19. oktober 2017 22:51 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Han har et mellemværende med ordensmagten.

Ziad Benamor er 31 år gammel, og han bor i København. Var det det eneste, man kunne sige om manden, ville politiet være ophøjet ligeglade med, hvor Ziad færdes. Men de er de ikke, hos Københavns Politi, som Newsbreak.dk har været i kontakt med.

Her er man overbevist om, at Ziad Benamor bor i København, efter at have opholdt sig i udlandet i et godt stykke tid. Før det boede han også i København, og i 2013 blev han varetægtsfængslet i en sag omhandlede større mængder kokain og MDMA.

Det, er i sig selv bekymrende, men mere bekymrende er, at Ziad i 2014 formåede at flygte fra det psykiatriske hospital, han var varetægtsfængslet på. Siden har ingen fra ordensmagten set ham, og da man indtil nu har været i tvivl om, hvor han faktisk boede.

Kontakten blev ikke fulgt op

Som nævnt har man hos politiet nu fået nys om, at Ziad igen bor i København, under falsk navn med falske papirer, og politiet har i et vist omfang været i kontakt med ham. Man har gjort Ziad det klart, at enten melder han sig, eller også bliver han efterlyst.

Den kontakt er ikke blevet efterfulgt af, at Ziad er mødt op frivilligt på en politistation, og derfor står vi nu i den situation, at Ziad er efterlyst.

Han er 186 centimeter høj, kraftig eller veltrænet og har sort hår. Han har muligvis mundskæg eller fuldskæg er født i Danmark men har rødder i Algeriet.

Hvis du ved, hvor Ziad er, bedes du kontakte Københavns Politi på 114.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu