ANNONCE

Har fået licens: Nu kommer Pokerstars til Danmark

16. december 2011 10:02 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Har fået licens: Nu kommer Pokerstars til Danmark
Billede mangler

Verdens største pokersite tilføjer en dansk licens til en voksende samling af licenser.
 
Pokerstars er netop blevet tildelt en licens til at operere i Danmark og vil lancere Pokerstars.dk 1. januar 2012, hvor licensen træder i kraft. Hermed kan danskere få adgang til det største antal pokerturneringer og dyste imod andre pokerspillere fra hele verden.
 
Den udstedte licens til at operere i Danmark understreger Pokerstars’ dedikation til at være blandt de første virksomheder på regulerede markeder, hvor licenser bliver gjort tilgængelige. Pokerstars driver verdens førende pokersite og har udviklet det største fællesskab af pokerspillere gennem online pokerturneringer, sponsorater af live-turneringer og produktionen af tv-transmitterede pokerudsendelser.
 
Den danske, professionelle pokerspiller Theo Jørgensen er dansk medlem af Team Pokerstars Pro, en samling af verdens absolutte pokerelite. Han siger om udviklingen:
 
– Den danske regulering er en vigtig, positiv milepæl for udviklingen og respekten for poker over hele verden, siger Theo Jørgensen.
 
– Jeg ser meget frem til at kunne spille på Pokerstars.dk og kæmpe imod spillere fra hele verden, fortsætter han.
 
Pokerstars tilføjer Danmark til virksomhedens voksende liste af licenser fra lande, der allerede inkluderer Frankrig, Belgien og Isle of Man. Som den førende virksomhed i pokerindustrien tilbyder Pokerstars sikre forhold for fans og spillere til at spille i et væld af både nyskabende og traditionelle pokerturneringer.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu