ANNONCE

-Jeg har ild i brystvorterne

23. februar 2021 11:49 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Den britiske sanger, skuespiller og The Voice dommer Paloma Faith er netop blevet mor til barn nummer to

Den 39-årige britiske skuespiller, danser og prisbelønnede popsanger Paloma Faith, som mange nok også vil kunne genkende som dommer i både The Voice og The Voice Kids UK, har følelsen af, at der er gået ild i hendes brystvorter.

Det meddeler hun selv via et herligt og for hende vanligt bramfrit opslag på Instagram.

Se opslaget lidt længere ned i artiklen.

Det egentlige budskab er dog, at hun netop er blevet mor.

Den lille ny, en datter, kom ifølge Sky News til verden ved et planlagt kejsersnit søndag den 21. februar.

Nå men jeg er ikke gravid mere! Jeg fik lavet et planlagt kejsersnit i går. Jeg har meget ondt og sov ikke i går aftes. Men det er det hele værd, når jeg ser på den lille nye ‘engel’, jeg har foran mig,” skriver den nybagte mor i sit Instagram-opslag, der er ledsaget af et sort-hvidt foto af et par små fødder.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Paloma Faith (@palomafaith)

“Det er nu 30 timer siden og jeg er allerede udmattet og har en følelse af, at der er ild i mine brystvorter på grund af en lille ‘baby-piratfisk’, der forsøger at slå mig ihjel, ved at gå på dem hver anden time,” fortsætter hun.

Den lille pige er Paloma Faiths og faderens, den franske kunstner Leyman Lahcine, barn nummer to. Deres førstefødte, som i øvrigt også er en datter, er fire år gammel.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu