Har været forsvundet i fem dage: Har du set Bent?

10. december 2018 19:25 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Nordsjællands Politi leder stadig efter forsvundne Bent.

OPDATERING: Bent er fundet død i Lyngby Sø den 17. december, og billedet af ham er derfor fjernet.

81-årige Bent fra Lyngby på Sjælland ville onsdag eftermiddag ved 17-tiden løbe et hurtigt ærinde ved Ulrikkenborg Plads i Lyngby, kort fra sit hjem.

Siden har ingen set eller hørt fra ham. Derfor har i nu fem dage været efterlyst af Nordsjællands Politi.

Det fortalte kommunikationskonsulent ved Nordsjællands Politi, Henriette Døssing, til Newsbreak.dk torsdag:

– Vi har været ude at lede efter ham onsdag, og vi leder igen i dag – men vi vil meget gerne have, at folk holder øje, forklarede Henriette Døssing til Newsbreak.dk.

Bent ser ikke så godt i mørke, men er ellers rask og rørig, oplyser hun yderligere.

Han beskrives som 81 år gammel, omkring 170 centimeter høj, iført en rød/grå vatteret jakke, rød hue og cowboybukser.

Politiet leder stadig

Mandag aften er resultatet stadig det samme – der er ingen spor af Bent og det er selvom, at foreningen Missing People også har forsøgt at foretage en frivillig eftersøgning søndag.

Newsbreak.dk har taget en snak med politikommisær og vagtchef Dyre Sønnichsen om sagen.

– Der har ellers været mange frivillige, der har forsøgt at hjælpe og som har ledt efter Bent, men det har ikke givet noget resultat, siger Dyre Sønnichsen.

Hos Nordsjællands Politi har man brugt mange ressourcer på at lede efter den forsvundne Bent, men det har endnu ikke givet pote.

– Vi har ikke fundet noget. Og vi har prøvet nogle forskellige tiltag. Der er virkelig ærgerligt. Han er godt nok væk, men vejret spiller jo også en rolle. Når der er mange mørke timer, så har man jo færre vidner, siger Dyre Sønnichsen, der er vagtchef ved Nordsjællands Politi.

Ifølge TV2 Lorrys opysninger, så har særligt Lyngby Station og Møbelhuset Ikea været et sted, hvor der har været flere tips.

– Lyngby er jo et knudepunkt, så det er svært at vide, hvad Bent kan have gjort. Men vi har sat opslag op nede omkring Ikea, på Lyngby Genbrugsplads og ved busskurer og postkasser inde i centrum, fortæller den ene af Bents døtre til TV 2 Lorry

Nordsjællands Politi har søgt med både hunde og droner efter den forsvundne mand, men dette har stadig ikke givet noget resultet. Derudover har op mod 80 spejdere brugt weekenden på at deltage i eftersøgningen.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefonnummer 114, hvis man har set eller ser Bent.

 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu