Hård kritik: Svagt, Kjær

28. januar 2013 08:26 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Hård kritik: Svagt, Kjær
Billede mangler

Sportsdirektør Klaus Allofs og træner Dieter Hecking skælder ud på Simon Kjær efter en alvorlig fejl, der kostede et mål og en udskiftning af danskeren.

 

Således blev han rundet allerede efter to minutter af nordmanden Mohamed Abdellaoue i en situation ved den ene sidelinje, hvor Kjær tydeligvis troede, at bolden ville løbe ud til indkast.

– Bolden rullede i retning af siedelinjen, og jeg troede den ville gå ud. Bolden kom pludselig tilbage på banen, og linjevogteren sagde: Videre, videre. Jeg vidste med det samme, det ville blive en stor chance. Det så rigtig dumt ud. Jeg forsøgte at spille videre, men det er indimellem ikke så let, siger Simon Kjær til Wolfsburger Allgemeine.

Abdellaoue scorede til 1-0, og så var grunden lagt til en dårlig kamp for Kjær, der blev pillet ud i pausen og erstattet af Alexander Madlung, der straks kvitterede ved at score til 1-2 i starten af anden halvleg. Spørgsmålet er så, om han er startopstillingen i næste kamp.

– Det var ikke Simons bedste kamp. Vi skal ikke stille spørgsmål efter bare én svag præstation. Alle midterforsvarere har kvalitet. Hvem der spiller nu, hænger også sammen med træningsugen, siger træner Dieter Hecking, der får opbakning i evalueringen af Kjærs af sportsdirektør Klaus Allofs.

– Det er ligegyldigt, om bolden er på vej ud. Sådan må han ikke forholde sig til situationen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu