ANNONCE

Harekostume og børnesange: Skiferien ødelagt

11. april 2021 10:16 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

En - voksen - skigæst klagede over en træls ferie

Harekostume og børnesange: Skiferien ødelagt
Skiferien blev helt ødelagt for den danske turist. Foto: Scanpix

Fire stive timer i selskab med Hoppelhase Hans på anlægget og en person iklædt hare-kostume på scenen foran børnebakken blev for meget for en dansker, der i vinteren 2020 var på skiferie i østrigske St. Anton.

Derfor klagede den ærgerlige feriegæst til Pakkerejse-Ankenævnet.

Danskeren var nemlig endt på det absolutte begynderhold på skiskolen i St. Anton, fordi han havde udtrykt problemer med teknikken.

At det skulle resultere i det absolutte begynderhold på børnebakken og med hare-underholdning var han dog ikke indforstået med.

Ren overlevelse

Det lykkedes derfor danskeren at få talt sig ind på det øvede hold i stedet.

Det skulle han fortryde.

Her var niveauet alt for højt, og vejret for dårligt.

“Jeg havnede næst sidst og et sted hvor pisten delte sig styrtede jeg, tabte skiene og kurede hen mod kanten uden mulighed for stoppe, en regn-medtaget lav snekant stoppede mig og jeg så ud over kanten, langt ned. Jeg fik skiene på og fortsatte ned alene. Resten af holdet var for længst væk. Da jeg nåede frem til den sidste afsats inden nedkørslen til restauranten husker jeg at jeg var i panik; skældte nogen ud for at stå og glo midt på pisten, blev stjernevred og fik mod til at køre det sidste stykke ned, i virkelig dårlig tung sne med store buler. Da jeg kom ned så jeg de andre foran restauranten og jeg sagde til skilæreren at det her var langt over mit niveau og en virkelig dårlig oplevelse,” lyder det fra den efterhånden hårdtprøvede dansker i sin klage.

Tilbage til start

Derfor endte han igen på et begynderhold.

Det var danskeren meget utilfreds med, og han mærkede samtidig til sit tidligere styrt.

Han gik til læge, blev proppet med medicin og døsede stort set resten af rejsen væk.

Til stor tilfredshed:

“Han anbefalede 5 dages ro med [medicin] og skrev en seddel der aflyste den sidste dag på skiskolen. Det var virkelig en lettelse og jeg kunne mærke hvor lidt jeg havde lyst til at deltage mere i den elendigt organiserede skiskole,” skriver danskeren i sin klage.

Får en tusse

Den utilfredse skiturist krævede at få hele beløbet for skiskole, liftkort og skileje tilbage – samt en yderligere kompensation på 1820 for, må man formode, tort og svie.

Rejseselskabet tilbød ham 35 euro. Og senere yderligere 1629 kroner.

Pakkerejse-Ankenævnet endte dog med at vurdere, at han var berettiget 1000 kroner – minus de 35 euro, han allerede havde fået.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu