ANNONCE

Harry forsvandt og dukkede op et uventet sted

10. september 2020 18:01 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Hans familie var ikke kun glade for at se ham igen.

Harry forsvandt og dukkede op et uventet sted
Harry forsvandt under en vandretur i Yorkshire Dales. Foto: Peter K Burian/Wikimedia Commons.

Bekymring blev forvandlet til jubel, for hovedpersonen en kende for meget, da 80-årige Harry Harvey onsdag ud af det blå trådte ind på The Tan Hill Inn i Yorkshire Dales nationalpark i England. Det skriver CNN.

Bekymrede var man på pubben, fordi Harry havde været forsvundet siden søndag eftermiddag, og frivillige, myndigheder og pårørende var samlet for at holde pressekonference i anledning af Harrys forsvinden.

Så langt nåede man dog ikke, for Harry selv trådte indenfor, og med ét var efterlysningen afblæst, og festlighederne kunne begynde.

Plan B

CNN skriver, at Harry Harvey var på vandretur søndag, da han blev adskilt fra sin makker. Harry fortæller selv, at man pludselig stod midt i en haglstorm, og da vejret havde artet sig, var det mørkt, og derfor trådte plan B i kraft.

For Harry var plan B overlevelse, og det var det, han gjorde i de kommende dage, indtil en fotograf mødte ham og fik ham bragt tilbage til pubben.

Adspurgt om, hvordan han havde det med den store menneskemængde, der var samlet på stedet i anledning af hans eftersøgning, sagde ham, at han ikke var vendt tilbage, hvis han havde vidst det.

– Jeg havde tre rigtig gode nætter, hvor jeg var for mig selv og havde det, jeg havde brug for. Det eneste problem var, at jeg har en god appetit, siger Harry, der åbenbart var ved at løbe tør for feltrationer, da han blev fundet.

Et mareridt

Mens Harry selv virker til at have haft en rigtig god tur, er humøret ikke helt det samme hos hans søn og svigerdatter. CNN skriver, at sønnen er klar til at give den 80-årige vandringsmand stuearrest, mens hans svigerdatter ikke var i meget bedre humør.

– Han havde en fest, vi havde et mareridt, siger hun, ifølge CNN.

Mark Gee, fra politiet i North Yorkshire, er først og fremmest glad for, at Harry er fundet i god behold. I en udtalelse takker han alle de involverede i eftersøgningen for deres indsats.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu