ANNONCE

Så ofte tilkalder Harry og Meghan politiet

9. april 2021 10:38 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Det er åbenlyst ikke det pure opspind, når Harry og Meghan siger, de har brug for beskyttelse

Se flere billeder i galleriet ovenfor

Det er nu omtrent ni måneder siden, prins Harry og hertuginde Meghan rykkede ind på deres ejendom i mondæne Montecito i Santa Barbara, Californien.

Siden har politiet hele ni gange måtte rykke ud til adressen.

Det fremgår ifølge blandt andet Mirror af officielle dokumenter, der er blevet frigivet i henhold til den amerikanske rettighed ‘Freedom of Information.

Højaktuelt efter interview

Det er en lov, der sikrer mulighed for både enkeltpersoner og organisationer mulighed for indhente og også offentliggøre informationer. Blandt omkring politiets arbejde.

Netop informationer om Harry og Megan i forhold til politiet blev aktuelt efter parrets højt profilerede interview med Oprah Winfrey, der blev vist på CBS den 7. marts.

Her skabte netop snakken om parrets sikkerhed efterfølgende overskrifter.

Dødstrusler

I interviewet fortalte Meghan, at hun skriftligt havde bønfaldt Harrys familie om ikke at tage den personlige beskyttelse fra ham. Hun begrundede det blandt andet med at han modtager ‘dødstrusler’.

Harry selv supplerede med, at han aldrig havde regnet med, at han ville få frataget sin skattyder betalte, da han valgte at træde ud af inderkredsen i den britiske kongefamilie.

“Jeg blev født ind i min rolle. Jeg arvede sikkerhedsrisikoen. Så det kom som et chok for mig,” sagde han.

Primært automatiske alarmer

Nu har der heldigvis hverken været tale om trusler eller det, der er værre, de ni gange politiet er rykket ud til Harry og Meghan.

Ifølge rapporten har politiet én gang reageret på et telefonopkald fra ejendommen. De øvrige otte gange har der været tale om automatiske opkald via alarmer, der er gået.

En enkelt anholdelse

Det fremgår også, at der i et enkelt tilfælde er blevet fortaget en anholdelse og efterfølgende rejst sigtelse for ulovlig indtrængen. Det fremgår dog ikke hvorvidt der er tale om en person, som har været inde i boligen eller om vedkommende ‘bare’ er trængt ind taget på grunden.

Ydermere er der registret et tilfælde af tyveri.

Den seneste registrerede og offentliggjorte alarm fra ejendommen kom den 16. februar i år.

Se flere billeder i galleriet ovenfor

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu