ANNONCE

Harry og Meghans nabo vil væk

31. marts 2021 11:34 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Nu er chancen der for at blive naboer til hertugparret af Sussex i mondæne Montecito, Californien

Se flere billeder i galleriet ovenfor

Prins Harry og hertuginde Meghan har været lidt omkring, siden de valgte at sige farvel til det britiske kongehus i starten af 2020.

De startede med at rykke til Vancouver Island i Canada for siden at flytte til Los Angeles. I dag bor de så i mondæne Montecito ved Santa Barbara, Californien.

Her har man nu mulighed for at komme helt tæt på dem. Naboejendommen, som på et tidspunkt var hjem for skuespilleren Rob Lowe, er nemlig blevet sat til salg.

Priserne er steget

Sælger kunne tænkes at ville udnytte muligheden for at score en god gevinst. I følge Mirror er huspriserne i området nemlig steget ganske betragteligt efter det royale pars ankomst.

Man skal da også have ‘lidt’ stående i banken, hvis man vil handle. Prisen er sat til 22,5 millioner dollars – eller det der svarer til små 143 millioner kroner.

Britisk herregårdsstil

For pengene får man en ejendom opført i britiskherregårdsstil, som det også er tilfældet for Harry og Meghans bolig.

Den er beliggende på en 2,2 hektar stor grund og indrettet med blandt andet syv soveværelser og dertil 13 badeværelser. Ydermere adskillige opholdsrum, en biograf, kontorer samt en garage med plads til otte biler. Desuden findes der også to separate gæstehuse.

Flere berømtheder i nabolaget

Det er ejendomsmægler firmaet Coldwell Banker Global Luxury Property, der er udset til at stå for salget og derfra bliver der ikke lagt fingre imellem i beskrivelse af ejendommen, som man  i øvrigt kan se billeder af, både ude og inde, på firmaets hjemmeside.

“En fortryllende ejendom, der kan inspirere eventyrere i alle aldre. Denne ejendom er indbegrebet af Montecito og det sydlige Californien,” nævner ejendomsmægler Timothy Di Prizito, der har fået salgsopgaven, i beskrivelsen.

Den kommende ejer kan også se frem til at skulle bo ganske tæt ved andre berømtheder som blandt andet Oprah Winfrey og Ellen DeGeneres, som ligeledes har slået sig ned i området.

Se flere billeder i galleriet ovenfor

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu