ANNONCE

Harry sprænger bombe

9. marts 2021 06:42 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Harry kommer med overraskende nyt om sin far i Oprah Winfrey interview

Det var på ingen måde kun Meghan, der skød med skarpt i Oprah Winfrey interviewet, der blev sendt på den amerikanske TV kanal CBS søndag aften. Harry kom også med lidt af en bombe. Omkring sin egen far endda. Det skriver Mirror.

I interviewet fortæller Harry, at prins Charles simpelthen lagde ham på is og sågar med forsæt undlod at besvare hans telefonopkald, efter han og Meghan var flyttet til Canada.

Han slår dog også fast, at de nu igen er på talefod, men sætter en tyk streg under, han føler sig svigtet, og at de som far og søn har meget, der skal tales igennem.

“Der er sket meget ondt,” siger han.

Ingen støtte og forståelse

Harry fortæller også, at han og Meghan følte sig tvunget til at agere, som de har gjort på grund af manglende støtte og forståelse.

“Jeg var nødt til at tage sagen i egen hånd af hensyn til min egen mentale sundhed,” gør han det klart.

Det kommer desuden frem, at Harry aldrig på noget tidspunkt har ønsket at bryde båndet til sin bedstemor, dronning Elizabeth.

“Hende nærer jeg den dybeste respekt for,” siger han.

Et chok for de fleste

Mirror skriver også, at det eksplosive interview har ramt prins Charles og også Harrys bror, prins William, hårdt.

“Der er en tydelig følelse af internt, at problemerne kunne være løst anderledes og bedre, hvis alle havde stået sammen frem for, som det har været tilfældet, at alt er blevet drøftet og diskuteret offentligt,” siger en kilde ifølge mediet.

At der har været en ‘kurre på tråden’ de to brødre imellem, er nærmest en offentlig hemmelighed. Men, at der også har været iskolde tilstande mellem Harry og hans far, kommer nok som et mindre chok for de fleste.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu